Hundepasning

Hos Nordsjællands Hundepension i Helsinge tilbyder vi hundepasning af alle slags hunde.

​Hundepasning i Nordsjælland med masser af plads og skønne omgivelser til din hund​

​Er du på udkig efter et sted at give din hund et godt ophold i Nordsjælland, mens du er væk? Nordsjællands Hundepension i Helsinge er det perfekte valg. Vi tilbyder professionel hundepasning i skønne omgivelser og med masser af plads til alle typer hunde. Så hvis du skal væk i sommerferien, kan du trygt overlade din hund til os.

​I løbet af et år kan der være mange situationer, hvor det kan være nødvendigt med pasning af hund. Det kan f.eks. være, at du skal på sommer- eller vinterferie i udlandet, hvor du ikke har mulighed for at tage din hund med, eller det kan være, at du skal holde jul hos familien et andet sted i landet, hvor du heller ikke har mulighed for at tage din hund med. Uanset hvad årsagen er til dit behov for pasning af hund, kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe, og at din hund er i trygge hænder hos os.

​Derfor skal du benytte dig af vores hundepasning

Hvis hundepasning søges, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af plads indendørs med store bokse, og vi har store løbegårde udendørs, hvor der er udsigt over de åbne marker. Her kan din hund boltre sig med gode legekammerater og gåture på vores store arealer.

Vi har 45 års erfaring indenfor pasning af hund, og vi tilbyder både hundelytning og adfærdsterapi i kombination med hundepasning, hvis du ønsker dette. Derudover tilbyder vi både at hente og bringe hunde overalt i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, så du behøver ikke at tænke på transporten frem og tilbage, når du står og skal på ferie.

Kontakt os og få en pris på pasning af hund

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få passet din hund hos os, mens du selv er på ferie, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 48 79 63 62 og 51 80 20 54, eller du kan skrive til vores e-mail nordhund@mail.dk, hvis du foretrækker det

hunde

Hvad koster en hundepension?​

​​Vores pris for hundehotel eller pension afhænger af, hvor længe vi skal have din hund i pleje. Hos Nordsjællands Hundepension har vi yderst konkurrencedygtige priser.

​Vi ser frem til at høre fra dig, du kan kontakte os på telefon 48 79 63 62 og 51 80 20 54

(+45) 51 80 20 54
nordhund@mail.dk
Book plads