Hundelytter

Eva har igennem arbejdet med de måske 7-800 hunde der passerer gennem pensionen årligt, og de hundeejere Eva allerede har hjulpet, opnået stor praktisk erfaring med Amichien bonding.

Hundelytter i Nordsjælland

Vi har hjulpet hunde og ejere på hele Sjælland

Eva Ebbe har i juni 2006 besøgt Jan Fennell i England og gennemført uddannelse og opnået Amichien Dog Listeners Ltd. Certificate of Advanced Canine Communication (certifikat i hunde kommunikation eller på dansk: Uddannelse til hundelytter), efter Jan Fennells princip om “Amichien bonding.”

Amichien bonding bygger på studier af ulve og deres interne kommunikation, og er en metode hvor mennesket ved hjælp af førerulvens kommunikation; kropssprog, attitude og holdning, kan få et rolig og afslappet liv med hunden.

​Jan Fennell har observeret at stort set alle problemer med hundes adfærd, så som ulydighed, trækken i snoren, stikken af, gøen af gæster, ødelæggelse af indbo, biskhed, aggresivitet og meget mere skyldes at hunden ikke accepterer mennesket som føreren, men i større eller mindre grad selv har påtaget sig opgaven.

Amichien bonding er ikke en træningsmetode, men en grundlæggende samværsform menneske og hund imellem. Har hundeejeren først ved hjælp af den tillærte hundekommunikation signaleret at ejeren er føreulven, vil hunden frivilligt accepterer dette og frivilligt afgive sin selvbestaltede førerplads, og af egen fri vilje opfører sig roligt, velafbalanceret og i harmoni med sine omgivelser.

​Eva har igennem arbejdet med de måske 7-800 hunde der passerer gennem pensionen årligt, og de hundeejere Eva allerede har hjulpet, opnået stor praktisk erfaring med Amichien bonding.

​En konsultation af Eva består i at hundeejeren først selv læser bogen “Hundelytteren” af Jan Fennell og dermed bliver bekendt med metodens principper og acceptere at prøve at arbejde ud fra disse.

Derefter aflægger Eva et besøg i hjemmet, hvor Eva observerer hunden og ejeren i deres vante omgivelser, og problemstillingerne klarlægges og diskuteres. Udfra dette anviser og rådgiver Eva i en række situationer med konkrete handlinger og metoder, som kan hjælpe ejer og hund til et mere afslappet liv sammen. Denne konsultation tager typisk 2-4 timer.

Efterfølgende har kunden ret til ubegrænset telefonisk supervision.

Opfølgende besøg aftales individuelt efter kundens behov.

Prisen for konsultationer er 400 kr/timen plus kørsel.

​Som noget nyt har vi i pensionen gjort den erfaring at “særligt vanskelige” hunde under vores håndtering efter Amichien bonding princippet på relativt kort tid kan bringes til at acceptere at den ikke behøver at have rollen som førerhunden, men kan slappe af på sin plads lavere i herakiet. Efterfølgende er det lettere for ejeren at påtage sig rollen som fører. En erfaring Jan Fennell også havde gjort, og som hun er ved at iværksætte på sin gård i England.

​Prisen for et ophold med tilknyttet træning efter Amichien bonding princippet koster 350 kr. pr dag og vi anbefaler omkring 14 dages ophold afhængig af hunden.

​Ring og tal med Eva om dine problemer med din hund, forløbet aftales individuelt efter dine behov.

​Se: http://www.janfennellthedoglistener.com/

hunde

Hvad koster en hundepension?​

​​Vores pris for hundehotel eller pension afhænger af, hvor længe vi skal have din hund i pleje. Hos Nordsjællands Hundepension har vi yderst konkurrencedygtige priser.

​Vi ser frem til at høre fra dig, du kan kontakte os på telefon 48 79 63 62 og 51 80 20 54

(+45) 51 80 20 54
nordhund@mail.dk
Book plads