Hundesalon og hundefrisør i Nordsjælland

Nordsjællands Hundepension udvider med hundesalon og hundefrisør

Skal vores dygtige hundefrisør sørge for din hunds pelspleje i vores hundesalon?

Vi har gennem de sidste år oplevet at vores kunder i stigende grad vælger en langhåret hunderace eller en doodle, og pandemien har ikke gjort antallet af denne type hund mindre. Vi har også oplevet en efterspørgsel fra vores kunder på en kvalificeret hundesalon og hundefrisør her i Nordsjælland.

Kontakt vores hundesalon & hundefrisør og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os og hør mere, eller se priser på klip, pelspleje og vask.

Pelspleje i forbindelse med pensionophold er også muligt

Det har længe været vores ønske at kunne aflevere en nyvasket, trimmet og eller nyklippet hund efter et pensionsophold. Heraf udsprang idéen til vores hundesalon & hundefrisør, så vi også kan tilbyde vores kunder vask, klipning og trimning af hunde – alle racer i øvrigt. Og gerne sammen med et pensionsophold.

Vores hundefrisør Ivanna

Man skal som bekendt være forsigtig med, hvad man ønsker sig, men vi har haft det store held med os. Gennem en tidligere ansat, er vi nemlig kommet i forbindelse med Ivana Indrová fra Tjekkiet, der havde et stort ønske om at flytte til Danmark, og som vi har ansat i hundesalonen her i Nordsjælland per 14.11.2022.

Hundefrisør og veterinærsygeplejerske

Ivana har stor erfaring i arbejdet med hunde, både som hundefrisør og som veterinærsygeplejerske. Efter at have arbejdet som hundefrisør siden 2007, åbnede Ivana sin egen salon i Prostějov, Tjekkiet i 2013. Ivana er uddannet fra Taufer’s Veterinay College i Kroměříž og fortsætter med at deltage i regelmæssige kurser både i Tjekkiet og i udlandet. Ivana er dedikeret til dyrevelfærd og går op i træning og avl af hunde som Beauceron og Malinois.

Hundefrisør Nordsjælland
Sød lille hund i hundesalon

Vores hundesalon henvender sig til alle racer og blandinger

Vores hundesalon henvender sig til alle, der sætter pris på en individuel og topprofessionel behandling af deres hund og som bekymrer sig om deres firbenede vens velbefindende.

Vi behandler alle hunde, uanset om Fido er korthåret – langhåret – krøllet eller måske helt uden pels. Efter at have aftalt hvordan vi skal soignere hunden, kan du efterlade hunden hos os om morgenen og hente din hund igen sidst på eftermiddagen.

I løbet af dagen får hunden lejlighed til at møde andre hundevenner, lege og slappe af.

Men du kan naturligvis også aflevere hunden til Ivana og hente den igen efter endt behandling. Vi garanterer en afslappet atmosfære, individuel tilgang og professionel pleje af din hund.

Dermatologisk pels og hudpleje med Iv San Bernard

Vi bruger det internationalt anerkendte italienske dermatologisk kosmetikmærke, Iv San Bernard, der har målrettede produkter for de individuelle pelstyper. Dette mærke har en bred vifte af anvendelser – fra grundlæggende pelspleje til hjælpeterapi for forskellige pelstyper og hud problemer.

Iv San Bernard Cosmetics efterlader hundens hud og pels næret og fugtet, pelsen skinner smukt samt føles og dufter behageligt.

Ozonterapi

I kombination med ozonterapi, får hundepelspleje en ny dimension. Tag et kig på nogle af de vigtigste grunde til, at du bør overlade plejen af ​​dit kæledyr til os:

  • Individuel tilgang; vi nærmer os hver hund individuelt med maksimal omhu
  • Vi yder hudpleje, hårpleje, fodringsvejledning og meget mere
  • Ivana er certificeret hundefrisør samt veterinærplejerske.
  • For at være bedst, tager Ivana jævnligt på kurser i udlandet.
  • Ivana har 16 års erfaring med hunde, 12 år som hundefrisør og 6 år med avl og træning af store racer.
(+45) 51 80 20 54
nordhund@mail.dk
Book plads